Hostess álom

 2010.01.12. 16:39

Én a pasimat is a munkámnak köszönhetem.

Úgyhogy csajok igazán nincs miért aggódnotok, ha szinglik vagytok, és ne parázzatok akkor se, ha párkapcsolatban éltek, mert azért ez nem egy olyan közeg.

Egyébként már rengeteg csajnak ajánlgattam, akik panaszkodtak, hogy nem bírnak egyetlen épkézláb pasit sem fogni. Mindig az a válasz jön, hogy "jaj, de hol, buliban nem akarok, ott nem lehet, akkor meg hol"?? És mindegyik csak nyafizik, de nem tesz semmit az ügy érdekében, mondván: az ismerkedős oldalak csak egy jó numerára mennek már, semmi értelme. Ilyenkor mindig mondom, hogy ha már úgyis ennyit unatkozol, akkor miért nem mész el hostesskedni????? Pénzt is keresel, és rengeteg lehetőség az ismerkedésre. Egy-egy konfin meg rendezvényen annyi pasi van, hogy győzd szemezgetni.

A mi megismerkedésünk igazán romantikusra sikerült, és kapcsolatunk azóta is tart. Ráadásul a fiúk is könnyebben kezdeményeznek egy ilyen közegben, hiszen ilyenkor úgymond a hostessnek "munkaköri kötelessége" a kedves, mosolygós hozzáállás. Ez pedig nem megtévesztő, félreértés ne essék!!!! Azért azt csak érzi a másik fél, hogy szabad-e a pálya, avagy sem.

Fiúk, pánikra semmi ok! Ez nem azt jelenti, hogy a csajokkal így is, úgy is ki fognak kezdeni! Ezt pusztán csak a csajoknak írtam bátorításként, hiszen ez egy teljesen tiszta pálya, szemtől szembe, félreértések nélkül.

Az én barátom is eléggé meg volt rémülve, hogy egy Playboy Energy Drink lánynak vajon mit kell azért tennie, hogy Playboyos csaj legyen! Aztán elmagyaráztam neki, hogy hostessnek lenni mit jelent, hogyan zajlanak a munkák, és máris megnyugodott.

Playboy Energy Girlnek lenni nem azt jelenti, hogy vetkőzünk! Á, dehogyis! Van benne egy kis dög, szexi, erotika, de a munka az munka és az energiaital nem összekeverendő az újsággal!!!!!

Szóval bátran lehet ismerkedni munka közben is, mert sosem tudhatod, hol találod meg életed párját!

A bejegyzés trackback címe:

https://hostess.blog.hu/api/trackback/id/tr801666824

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szeretjük a hostesseket... 2010.01.29. 13:33:37

Egy rendes lábimádó azért szereti a hostesseket, mert szép a lábuk, harisnya és magassarkú van rajtuk, meg kedvesek is. Kell ennél több?Két perc lábnézegetés, harisnyás láb, shoeplay azaz játék a pömpszcipővel, dipping és dangling, ami ugyanaz, vagyis ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vippraad · http://www.vipbudapesthostess.com 2013.07.10. 19:03:03

Úgy látszik, hostessként a legkönnyebb bepasizni... Egyik nagyon kedves hostessünk is ezt meséli el weboldalunkon az alábbi cikkében:
vipbudapesthostess.com/vip-budapest-hostess-modell-blog/2012-legjobb-hostess-munkaja
süti beállítások módosítása